Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Perfect Design

Stabilirea materialelor din care va fi executata tamplaria casei, apartamentului sau magazinului, respectiv sediului de firma, este pentru foarte multi clienti o mare dilema.

Nu doar numarul de camere de aer conteaza pentru o izolare mai buna ci si grosimea generala a profilelor de la interior spre exterior, ele variind undeva intre 60 si 92 mm si pachetul de sticla pe care il alegeti.

Atunci cand selectati rulouri exterioare este important sa aveti si cunostinte de baza referitoare la accesoriile potrivite si la finisaje sau elemente de decor pe care ar trebui sa le amplasati sau sa le instalati in propria casa.

 Tamplaria din pvc si aluminiu si geamurile termopan sunt semne distinctive ale consturctiilor noi si au inlocuit tamplaria clasica in majoritatea constructiilor, noi sau vechi.

PVC inlocuieste materialele traditionale de constructie, cum ar fi lemnul, metalul, betonul si argila, in multe aplicatii. 

Inlocuirea PVC-ului cu alte materiale din motive de mediu, fara studii suplimentare sau beneficii tehnice dovedite, va avea ca rezultat si costuri mai mari.

Produsele din PVC sunt compuse din clorura de polivinil, stabilizator si dioxid de titan 10%, pentru a rezista la diferite tipuri de conditii meteorologice, cum ar fi razele ultraviolete si schimbarile climatice in timp ce structura cadrului se poate extinde usor sau se contracta.

Daca v-ati decis ca este cazul sa faceti ceva pentru a scapa de mustele suparatoare din timpul verii, Perfect Design PVC va ofera cele mai bune solutii, si anume plase pentru insecte de cea mai buna calitate, pe care le veti folosi mult timp de acum in colo.

 Ferestrele din aluminiu au fost intotdeauna o alegere populara pentru proiectele comerciale si recent am vazut o crestere a interesului pentru instalatiile de ferestre din aluminiu. 

Ferestrele si usile din pvc devin o alegere din ce in ce mai populara pentru cladirile contemporane, atat din punct de vedere rezidential, cat si din punct de vedere comercial. 

 Planificati sa obtineti noul set de ferestre si usi pentru casa dvs.? Trebuie sa fi auzit despre vanzatorii de ferestre si usi din PVC. Stiti de ce sunt ferestrele si usile din PVC benefice?

Plasele de insecte sunt din ce in ce mai folosite si instalate in case si magazine in ultimii ani pentru a evita mustele, insectele si rozatoarele.

Ferestrele si usile din PVC sunt mai populare in aceste zile moderne. Acesta si-a dovedit valoarea datorita durabilitatii, rezistentei si utilizabilitatii.

Ce stil? Ce culoare? Care este diferenta dintre ferestrele de ferestre si rama? Cum ramane cu intretinerea? Si eficienta energetica? 

Exista mai multe tipuri de ferestre disponibile atunci cand va decideti sa achizitionati ferestrele de care aveti nevoie pentru orice proiect de constructie.