Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Geamuri termopane ieftine Bucuresti

Geamuri termopane ieftine Bucuresti - de cate tipuri sunt termopanele

Geamuri termopane ieftine Bucuresti

Geamuri termopane ieftine Bucuresti - de cate tipuri sunt ferestrele

Pentru ferestrele din PVC modelele disponibile sunt numeroase si se caracterizeaza prin mai multe tipuri de criterii printre care: 

  • Forme: diferite forme de ferestre sunt disponibile, iar in cazul in care cele mai comune sunt  patrate si dreptunghiulare, desigur, exista, de asemenea, semiluna sau de tip rotund.
  • Tipul de deschidere: tipul de deschidere este, de asemenea, un element cheie: deschidere clasica, deschidere glisanta, deschidere inclinata sau geam care nu se deschide, totul va depinde de camera in cauza si de utilizarea vizata.
  • Tipul geamurilor: dublu sau triplu, se va determina in functie de gradul de izolare fonica si termica dorit si de orientarea deschiderilor.
  • In categoria usi din pvc intalnim usile de intrare si usile interioare. Din nou, multe variante estetice sunt disponibile pe piata si permit confera un aspect unic.
  • In cele din urma, obloanele din PVC pot fi oscilante sau glisante.       

Avantaje si dezavantaje ale PVC-ului 

Motivul pentru care ramele PVC sunt raspandite si domina piata este ca lista punctelor forte este lunga, indiferent daca este vorba de proiecte noi sau de renovare. Performanta in izolatie termica este dovedita. Un factor determinant este reprezentat de constatarea ca o izolare slaba a peretilor de sticla poate duce la o pierdere de caldura de pana la 15%! Un alt avantaj, acest material este foarte durabil si se deterioreaza foarte putin in timp. Este chiar alegerea ideala pentru o casa pe litoral, unde actiunea combinata a  sarii si umiditatii este adesea fatala pentru alte materiale. Culoarea nu se schimba, daca tamplaria este expusa ploii sau soarelui. In cele din urma, intretinerea este usoara, deoarece trecerea regulata a unui burete sau a unei panza umede este suficienta pentru tamplarie.

 In cazul in care tamplaria PVC are punctele sale pozitive, aceasta are si punctele sale negative. Printre acestea se numara, printre altele, estetica. Pentru unii oameni, PVC-ul nu este compatibil cu o anumita  autenticitate. Totusi, in ultimii ani, finisajele si culorile au evoluat semnificativ, ceea ce face compatibila alegerea tamplariei PVC cu renovarea cladirilor vechi. Unele elemente ale constructiilor locale sau traditionale pot fi chiar integrate. 

Cu toate acestea, este important sa se stie ca este interzisa utilizarea PVC-ului in anumite orase, locuinte si perimetre protejate. Un alt dezavantaj este echilibrul ecologic datorat utilizarii materialului plastic