Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Montaj termopane Bucuresti

Montaj termopane Bucuresti - cum se realizeaza corect montajul?

Montaj termopane Bucuresti

Montaj termopane Bucuresti - cum se face montajul?

Montaj termopane BucurestiPrimul pas este cumpararea ferestrelor si transportarea lor in locatia in care vor fi montate. Va recomandam sa aveti grija ca in timpul transportului profilele sa fie imbracate in folie pentru a evita zgarierea sau stricarea lor. In timpul livrarii tamparia si geamurile se duc separat nu montate.

A doua etapa este reprezentata de pregatirea golurilor unde urmeaza sa fie montate ferestrele. Daca ferestrele sunt montate intr-o casa noua va fi mult mai simplu pentru ca singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa verificati planeitatea laturilor. Principiul “lasa ca se acopera cu spuma” nu functioneaza. Daca laturile nu sunt plane vor da foarte multa bataie de cap in timpul montajului.

Cea de a treia etapa este reprezentata de pregatirea sculelor. Montarea geamurilor termopan necesita:

  • Masina de gaurit cu percutie la care sa ataseaza un burghiu de beton;
  • Masina de infiletat cu bit T30;
  • Burghiu de metal;
  • Ciocan de plastic , nivela si pene de lemn;
  • Lopatica pentru calare geam din PVC;
  • Suruburi pentru montaj termopan de 7.5 mm diametru si lungimi diferite in functie de distanta existenta intre tamplarie si goluri;
  • Cale fixe si reglabile;
  • Pistol cu spuma poliuretanica.

Etapa urmatoare este reprezentata de pregatirea tamplariei pentru montaj. In primul rand se verifica existenta gaurilor de drenaj si de ventilatie in profil. Apoi se masoara golul si profilul si se verifica daca de o parte si de cealalta a tamplariei raman 2 cm fata de laturi. In cazul in care aceste dimensiuni sunt bune se va trece la gaurirea profilului cu un burghiu metalic. Se recomanda gaurirea profilului dinainte si nu atunci cand este montat deoarece gaurirea se va face mai greu.

In cazul in care in momentul cand se da gaura in profilul deja pus in gol, burghiul trece prin profil si atinge peretele se va strica burghiul. Gaurile din profil se vor da in locurile unde se monteaza suruburile pentru montaj, pe laturile verticale ale tamplariei la 20 cm distanta de marginea ramei, cate un surub pe mijloc pe laturile de sus si de jos.

Se monteaza panoul de tamplarie in golul de fereastra si se va pune pe pozitie cu o nivela dupa care se impaneaza cu pene de lemn si se trece la gaurirea peretelui cu un burghiu de beton. In cazul in care laturile sunt din BCA sau din lemn nu se mai dau gauri ci se infileteaza direct suruburile.

Acestea sunt doar cateva etape de montaj prezentate pentru a va face o idee despre ce presupune aceasta operatiune. Nu va montati singuri geamurile de termopan si lasati profesionistii sa se ocupe de montaj pentru a avea geamurile puse perfect.