Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Plase insecte Bucuresti

Plase insecte Bucuresti - cumpara acum cele mai bune plase pentru insecte de la Perfect Design si beneficiaza de garantie!

Plase insecte Bucuresti

Plase insecte Bucuresti - cum se alege cea mai buna plasa?

Exista atat de multe tipuri diferite de plase din care puteti alege incat va fi necesar sa va documentati inainte - plase flyout, plase care se prind in carlige sau Velcro, cu balamale, retractabile, DIY, profesionale - si lista continua. Totul poate deveni putin confuz, asa ca va oferim in continuare mai multe informatii despre plase pentru a va fi mai usor sa le alegeti.

Daca protectia contra insectelor este prioritatea dvs. absoluta, atunci cea mai buna alegere pentru dvs. ar fi o plasa retractabila sau una fixa pentru fereastra. Plasa se fixeaza in siguranta in cadru si este de obicei tinuta in loc de cleme rigide. Acest tip de cadru asigura faptul ca insectele nu se pot strecura in zona marginilor ramei, mentinandu-va camera complet lipsita de probleme. O plasa fixa de insecte este foarte eficienta dar nu veti putea sa o deschideti si sa o inchideti. 

Plasele contra insectelor din material textil tind sa fie mai mult functionale decat la moda si ar trebui luate in considerare numai daca nu sunteti prea preocupat de estetica. Plasele sunt in general din PVC alb si arata inteligent si discret pe ferestre si usi albe. Pentru cei care cauta ceva special in plus, o plasa echipata profesional va poate oferi cea mai estetica alegere. Companiile profesioniste ofera plase de protectie impotriva insectelor in diverse forme si dimensiuni si o gama solida de cadre din aluminiu care pot fi potrivite pentru a va completa decorul existent . Ele ofera, de asemenea, o gama de efecte din lemn pentru un aspect mai traditional. Puteti alege apoi orice plasa sau tesatura  pentru a se potrivi cerintelor dvs. specifice.

Dupa cum s-a discutat anterior, unele produse ieftine pot ceda cand sunt utilizate frecvent. In ceea ce priveste durabilitatea ochiurilor de plasa, plasele retractabile sunt de obicei cele mai rezistente, deoarece plasa este protejata de carcasa retractabila atunci cand nu este utilizata. In ceea ce priveste cadrele, cele mai multe produse sunt fabricate din PVC, in timp ce plasele profesionale sunt de obicei din aluminiu, ambele fiind la fel de rezistente la uzura zilnica. Daca sunteti in cautarea unei solutii complete in care sa aveti incredere, unii producatori de produse profesionale vor oferi o garantie. De exemplu, plasele pot acea garantie, atata timp cat acestea sunt montate de un profesionist autorizat.