Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Tamplarie Bucuresti

Tamplarie Bucuresti - care sunt cele mai importante avantaje ale tamplariei PVC?

Tamplarie Bucuresti

Tamplarie Bucuresti  - avantaje tamplarie PVC

In general, clientii primesc sfaturi de la constructori, arhitecti, vecini si chiar producatori de tamplarie, care nu sunt mereu avizati. Pe de alta parte exista si sfaturi care au in spate interese ce pot sa induca clientii in eroare.

Pe langa o serie de cerinte tehnice care vizeaza rezistenta la vant,  siguranta omului sau alte norme de proiectare si de executie, tamplaria ar trebui sa indeplineasca mai multe cerinte in ceea ce priveste usurinta in utilizare, intretinerea ulterioara si toate problemele care au legatura cu exploatarea in timp. Tinem sa precizam ca orice tamplarie se poate realiza din orice material: aluminiu, pvc si lemn stratificat. Pentru a putea veni in sprijinul clientilor vom incerca sa prezentam si gradul de satisfactie obtinut de toate tehnologiile in parte, tinand cont de cerintele importante din punct de vedere al utilizatorilor de tamplarie. Pe langa cele trei tipuri de materiale sunt si alte variante combinate cum ar fi aluminiu cu lemn sau cu PVC.

Durata de viata a tamplariei este o cerinta pe care aluminiul o va indeplini primul pentru ca, dupa ce trece timpul, aluminiul devine mai dur. PVC-ul infoliat cu imitatie de lemn are calificative slabe deoarece nimeni nu ofera garantii pentru toate aceste tipuri de profile. Izolarea termica este foarte reprezentativa pentru PVC si acesta obtine primele locuri. Aluminiul fara ruperea puntilor termice poate fi utilizat si la exterior doar in momentul in care camerele sunt incalzite si circulatia este suficient de intensa.

Ponderea pe care o are suprafata vitrata in totalul suprafetei de tamplarie este importanta in momentul in care urmarim sa intre mai multe lumina. De exemplu, la ferestrele cu inaltimi mari suprafata de tamplarie este mai mare decat in cazul lemnului stratificat. Pe langa acest lucru, precizam si faptul ca pierderea de caldura prin geamuri dotate cu sticla de joasa emisivitate sunt mai mici decat in cazul lemnului stratificat.

Este importanta si rezistenta la agentii atmosferici si acest lucru reprezinta o cerinta la care PVC-ul obtine cel mai mic calificativ pentru ca apar probleme cand este expus la soare.

Lemnul stratificat ia un calificativ slab avand o rezistenta mica la umiditate.