Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Tamplarie PVC Militari

Tamplarie PVC Militari - termopane de calitate la super pret!

Tamplarie PVC Militari

Tamplarie PVC Militari - sfaturi utile

Ferestrele pvc au aparut in salturi si limitate in ceea ce priveste designul si eficienta energetica pe parcursul ultimilor ani, astfel incat acum ele se afla intr-un teren mai echilibrat cu omologii lor din aluminiu. 

Asta inseamna ca ferestrele supradimensionate sau neobisnuite sunt usor accesibile de proprietarii de case care doresc sa utilizeze geamurile in casele lor pentru a crea caracteristici impresionante. 

Oricare ar fi dimensiunea, scara sau stilul proiectului dvs., ferestrele din PVC sunt o alegere excelenta.  

Iata cateva motive pentru a alege ferestrele din pvc: 

Ferestrele din pvc sunt rezistente

PVC ca material este ideal pentru rame de ferestre. Este un metal de joasa densitate, astfel incat sa puteti obtine cadre foarte subtiri de ferestre care sunt robuste si puternice. Cu rezistenta superioara a aluminiului sunt cadrele de ferestre solide care pot rezista la toate conditiile meteorologice fara expansiune sau contractie in timpul inghetului sau in lumina puternica a soarelui. 

Ferestrele din pvc sunt securizate 

Stim ca nivelurile de securitate pentru ferestre sunt, de obicei, aproape de partea de sus a listei atunci cand faceti cercetarile. Robustetea pvc-ului ofera rezistenta superioara pentru a rezista atacurilor. Folosim mecanisme de inalta calitate si mecanisme de blocare multipunct pentru a va asigura complet geamurile din aluminiu. 

Optiuni de proiectare nelimitate cu ferestre din pvc 

Expertii pot produce forme de ferestre speciale pentru a se potrivi cu planurile de proiectare. Acest lucru inseamna ca proprietarii de case au o flexibilitate completa in optiunile lor de design. Alegeti ferestre din aluminiu triunghiulare, ferestre mari, cu mai multe niveluri cu colturi ascutite sau forme neobisnuite patrulaterale pentru modele cu adevarat moderne. 

Alegeti detaliile finite 

Pe langa formele neobisnuite pentru a da factorului wow pentru proiectul dvs., puteti alege dintr-o gama de profile pentru rame exterioare, texturi si rame, in designul ferestrei de aluminiu. In plus, puteti alege sa aveti ramele ferestrelor in orice culoare RAL cu optiunea suplimentara de cadre duble de culoare, astfel incat sa puteti potrivi decorului interior, precum si zidaria exterioara sau randarea. 

 PVC este de lunga durata 

PVC-ul are o durata de viata foarte lunga, fara potentialul de a fi purtat de vremea excesiva sau de lipsa de intretinere. PVC-ul rezista oricaror elemente meteorologice fara a se rupe sau putrezi, astfel incat ferestrele dvs. vor arata uimitor pentru anii urmatori.