Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Tamplarie PVC Sector 6

Tamplarie PVC Sector 6 - cele mai bune preturi pentru produse de cea mai buna calitate!

Tamplarie PVC Sector 6

Tamplarie PVC Sector 6 - cele mai bune preturi

In prezent, usile din aluminiu ofera o estetica subtire, rationalizata, care le face potrivite pentru modelele contemporane.

Daca doriti sa imbunatatiti nivelurile de securitate, izolare sau estetica in cladirea sau in casa, atunci aluminiu este alegerea potrivita. 

Cadre subtiri si sticla maxima 

Datorita rezistentei PVC-ului, este necesar mai putin material in cadru pentru a tine sticla. Ca rezultat, sunt posibile profile mai inguste ale cadrelor pentru modele care au linii mai subtiri pentru o estetica generala mai rationalizata. 

Puterea sa permite, de asemenea, crearea de ferestre si usi mult mai mari, ceea ce maximizeaza suprafata de sticla pentru a deschide cea mai buna vedere in aer liber, estompand liniile intre spatiile interioare si exterioare. 

Rezistenta aluminiului permite, de asemenea, crearea unor ferestre si usi mult mai mari, ceea ce maximizeaza zona de sticla pentru a deschide cea mai buna vedere exterioara posibila, estompand liniile intre spatiile interioare si exterioare.

Proprietarii de case pot obtine ferestre si usi care cuprind ferestre orizontale culisante si laterale, usi glisante si fold-a-side si o gama de lumini laterale complementare pentru o versatilitate optima a designului. 

Robust, durabil si usor de intretinut 

PVC-ul este bine cunoscut pentru proprietatile sale robuste, in special atunci cand este expus la elementele. Nu este afectata de razele ultraviolete, nu va putrezi, nu se va rupe sau nu se va indoi.

Mai mult decat atat, este practic lipsit de intretinere, necesitand doar o curatare regulata pentru a pastra aspectul la fel de bun ca si cel nou. 

PVC-ului este un material deosebit de potrivit pentru climatul , deoarece se ocupa foarte bine de ploaie, de furtuni si de lumina puternica a soarelui. Nu se va deforma, nu se va deranja, nu se va decolora, nu va putrezi sau nu se va deteriora. Aluminiul este, de asemenea, ignifug, oferind siguranta suplimentara. 

Culoare de lunga durata si finisaj de inalta calitate 

Orice gama high-end de ferestre si usi din pvc ar trebui sa aiba un finisaj subtire de pudra, ceea ce inseamna ca niciodata nu trebuie sa fie vopsite, deoarece finisajul ofera o longevitate excelenta. 

PVC-ul este usor, usor de manevrat si usor de folosit. Alt lucru pe care trebuie sa-l ganditi este ca unele ferestre si usi din aluminiu au o acoperire anodica, care este un proces daunator mediului. Acoperirea cu pulbere este o finisare mult mai buna in ceea ce priveste evaluarile ecologice. 

Eficienta energetica 

Deoarece PVC-ul este usor, simplu de manevrat si usor de folosit, usile si ferestrele sale pot oferi un nivel ridicat de vant, apa si etanseitate pentru o eficienta energetica optima in interiorul cladirii, ceea ce duce la locuinte mai calde si la facturi mai mici la energie.

 PVC-ul este, de asemenea, reciclabil, ceea ce reduce semnificativ amprenta totala de carbon a oricaror ferestre si usi din aluminiu. De fapt, reciclarea aluminiului necesita doar 5% din energia initiala consumata pentru a o crea.