Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Tamplarie Salamander Bucuresti

Tamplarie Salamander Bucuresti - alegeti de fiecare data calitatea!

Tamplarie Salamander Bucuresti

Termopane Salamander Bucuresti - produse de calitate

Majoritatea oamenilor, desi au vrut sa-l instaleze pentru punctele in plus, l-au respins pentru culoarea alba initial. In trecut nu erau optiuni de culoare deosebite. Cu toate acestea, datorita materialului de acoperire cu pulbere, acestea pot fi vopsite cu usurinta in diferite culori ale clientului. 

Cu atatea avantaje in instalarea usilor si ferestrelor din PVC, in zilele noastre, oamenii au ajuns sa inteleaga eficienta acestui material si le instaleaza in casele lor in numar mare. 

Beneficiile instalarii geamurilor si usilor din PVC:

Rezistenta: Lemnul va putrezi, sticla se va sparge, dar PVC-ul in comparatie cu alte materiale este mai bun in acest aspect. Nu va putrezi, nu se deformeaza si ramele nu sunt atacate de insecte.

Caldura: In trecut, ferestrele nu conservau temperatura. Totusi, acest defect este rectificat prin adaugarea unei bariere termice. Acest lucru, atunci cand este combinat cu sticla cu geam dublu, conserva caldura si, de asemenea, le face mai eficiente din punct de vedere energetic.

Aspectul modern: aspectul este, de asemenea, foarte curat si subtire si se potriveste perfect aspectului modern. Fitingul ultra-subtire se potriveste cu orice design si decor din casa.

Durabilitate: Rezista natural, deoarece acestea nu sunt afectate de probleme cum ar fi putregaiul si ruginirea.

Culoare: Sunt disponibile in toate culorile. Gamele de culori care pot fi folosite pe acest cadru sunt numeroase.

Stiluri: Multe stiluri diferite sunt disponibile pentru ca oamenii sa aleaga in functie de stilul si designul casei lor.