Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Termopane Militari

Termopane Militari - super calitate la super pret in acest sezon!

Termopane Militari

Termopane Militari - avantaje PVC

Este un material capabil sa reziste la temperaturi ridicate de suprafata de pana la 82oC fara defecte. Aceasta inseamna ca, pe termen lung, conditiile solare nu determina structura profilului sa se sparga sau sa se deterioreze in calitate, pe tot parcursul vietii ferestrelor.

Conform unui sondaj recent, 37% din energia casnica este in general pierduta prin ferestre. Selectarea corecta a ferestrelor si a sticlei ar reduce foarte mult aceasta pierdere de energie. Sistemele de ferestre din PVC cu grosimea de sticla izolata de 20 mm ar putea conduce valoarea K de 1,65 W / m2K, comparativ cu 7,50 W / m2K pentru cadrul general de ferestre din aluminiu. Prin urmare, geamurile PVC reduc pierderile de energie mult mai bine decat orice fereastra din aluminiu. Acest lucru se datoreaza faptului ca geamurile sunt realizate in sectiuni goale (sistem cu mai multe camere) printr-un proces de extrudare, care scade dispersia caldurii exterioare in zona interioara. 

Ferestrele din PVC au mai multe camere in interiorul structurii profilului, in timp ce sistemul hardware este echipat cu un sistem de blocare in mai multe puncte pentru a asigura o inchidere si o etanseitate corespunzatoare. Acest lucru reduce in mod eficient perturbarile de zgomot din exterior. 

In orasele cu nivel ridicat de poluare Pvc-ul poate rezista la orice coroziune cauzata de astfel de conditii. Chiar si in resedintele de pe plaja, vremea umeda nu este capabila sa corodeze sau sa deterioreze Pvc-ul. 

Pvc-ul se auto-stinge complet. Polimerul este necombustibil, datorita concentratiei ridicate de clor si utilizarii compusilor corespunzatori. 

Sistemele PVC Windows utilizeaza un proces de sudare in colt pentru a se asigura ca geamul sau  este sudat complet intr-o singura structura; prin urmare, apa nu poate sa treaca prin imbinarea sudata. In plus, un strat dublu de garnitura de cauciuc TPE (elastomer termoplastic) este plasat in jurul canatului si al cadrului pentru a sigila eficient spatiul gol. 

Ferestrele sunt construite cu suprafete netede si colturi sudate corespunzator. Produsele noastre sunt disponibile in varietati de culori, prin urmare nu mai este nevoie de vopsire sau intretinere. 

Termopanele sunt facute din materiale ecologice, din punct de vedere al emisiilor si mai putin poluante decat lemn si aluminiu. Polimerul este reciclabil si, prin urmare, nu exista niciun material pierdut, deoarece toate deseurile se reintorc in procesul de reciclare.