Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Termopane Rehau Bucuresti

Termopane Rehau Bucuresti - alegeti calitatea pentru casa dumneavoastra!

Termopane Rehau Bucuresti

Deci, pentru a va ajuta sa sortati informatiile esentiale din materialele de marketing, am pregatit acest ghid usor pentru ferestrele PVC in toate formele lor diferite (sau "profile" asa cum se spune in industrie). 

Cea mai simpla dintre toate modelele de ferestre si, probabil, pentru acest motiv, cea mai populara din punct de vedere al vanzarilor si instalatiilor, fereastra PVC consta dintr-un cadru fix, glazurat si un al doilea cadru articulat, orizontal, cu un mecanism simplu de deschidere pentru a lasa aer curat in casa ta. 

Termopane Rehau Bucuresti - sfaturi utile

O parte din recursul ferestrei casetei UPVC este, fara indoiala, pretul. Rapid si usor de fabricat si instalat, este una dintre cele mai eficiente modalitati de a adauga eficienta geamurilor A + in locuinta dvs. 

Cu toate acestea, in acelasi timp, poate cuprinde o mare varietate de stiluri. Simplitatea designului ramei il face potrivita pentru orice tip de locuinta de la traditional la ultra-modern. 

Daca credeti ca ferestrele de PVC sunt alegerea potrivita pentru casa dvs., va putem ajuta. Alternativ, suntem intotdeauna la indemana pentru a raspunde la orice intrebari prin intermediul formularului nostru de contact. 

Ferestrele verticale rabatabile sunt o versiune moderna a ferestrei omniprezente, inventata la mijlocul secolului al XVII-lea si utilizata pe scara larga in orice. 

Astazi, cele mai multe ferestre din lemn sunt inlocuite, iar ferestrele noastre sunt modalitatea perfecta de a beneficia de eficienta energetica. 

La fel ca ramele pe care sunt proiectate sa le inlocuiasca, ferestrele din PVC dispun de doua geamuri mobile care pot fi alunecate in sus si in jos independent pentru a controla temperatura camerei cu o precizie surprinzatoare. Spre deosebire de majoritatea ferestrelor din lemn originale, ele pot fi desfacute de pe sine si inclinate spre interior pentru a face curatenia mai usoara si mai sigura. 

Ferestrele verticale sunt potrivite perfect pentru locuintele stilului georgian si victorian, cu detalii suplimentare precum baruri georgiene. 

Tineti minte, insa, daca locuiti intr-o zona de conservare, puteti constata ca exista limitari in privinta materialelor din care pot fi facute ferestrele, asa ca intrebati intotdeauna  inainte de aface  orice modificari. 

Pentru mai multe informatii despre avantajele ferestrelor culisante verticale UPVC, puteti vizita paginile noastre din blog. In plus, suntem intotdeauna la indemana pentru a raspunde la orice intrebari prin formularul nostru de contact.