Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Termopane Salamander Bucuresti

Termopane Salamander Bucuresti - cele mai bune solutii pentru casa dumneavoastra!

Termopane Salamander Bucuresti

Termopane Salamander Bucuresti - sfaturi utile

Clorura de polivinil, PVC, este una dintre cele mai populare materiale plastice utilizate in constructii. Se foloseste in conducte de apa si de canalizare, rame de ferestre, pardoseli si folii de acoperis, acoperiri de perete, cabluri si multe alte aplicatii, deoarece ofera o alternativa moderna la metal, cauciuc si sticla. Aceste produse sunt adesea mai usoare, mai putin costisitoare si ofera multe avantaje de performanta. 

Rezistenta la abraziune a PVC-ului, greutatea redusa, rezistenta mecanica buna si duritatea sunt avantaje tehnice cheie pentru utilizarea in aplicatiile de constructii si constructii. 

PVC-ul poate fi taiat, modelat si sudat usor intr-o varietate de stiluri. Greutatea sa usoara reduce dificultatile de manevrare manuala. 

PVC este rezistent la intemperii, putregai chimic, coroziune, soc si abraziune. Prin urmare, este alegerea preferata pentru multe produse de viata lunga si in aer liber. De fapt, aplicatiile pe termen mediu si lung reprezinta aproximativ 85% din productia de PVC din sectorul constructiilor. 

De exemplu, se estimeaza ca mai mult de 75% din tevile din PVC vor avea o durata de viata mai mare de 40 de ani, cu o durata de viata potentiala de pana la 100 de ani. In alte aplicatii, cum ar fi profilele de ferestre si izolarea prin cablu, studiile indica faptul ca peste 60% dintre acestea vor tine mai mult de 40 de ani.

PVC a fost un instrument eficient de performanta. Valoarea acestui produs este, de asemenea, importanta, precum si durabilitatea, durata de viata si intretinerea redusa. 

PVC-ul este netoxic. Este un material sigur si o resursa valoroasa din punct de vedere social care a fost folosita de peste o jumatate de secol. Acesta indeplineste toate standardele internationale de siguranta si sanatate atat pentru produse, cat si pentru aplicatiile pentru care este utilizat.