Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Termopane Sector 6

Termopane Sector 6 - alegeti ferestre de calitate pentru casa dumneavoastra!

Termopane Sector 6

Termopane Sector 6 - cele mai bune preturi 

In acest articol, veti cunoaste avantajele ferestrelor si usilor din aluminiu. 

Performanta termica: 

Ferestrele si usile din PVC contribuie la o izolare termica si fonica excelenta care respecta reglementarile actuale de constructie. Eficienta performantelor termice ale PVC este relativ mai mare decat lemnul sau aluminiul. Un cadru din PVC fabricat din materiale de inalta performanta este capabil sa depaseasca standardele de eficienta energetica si poate realiza imbunatatiri ale castigului de caldura si pierderilor de caldura prin ferestre cu 60%.

Durabilitate maxima si intretinere scazuta:

 Ferestrele si usile din PVC sunt robuste si practic lipsite de intretinere datorita proprietatii rezistente la coroziune. Ele sunt, de asemenea, rezistenta la intemperii intr-o serie de conditii dure de mediu. Spre deosebire de multe alte ferestre si usi, acestea nu se vor umfla, nu se vor sparge si nu se vor strica. 

 Accesibilitate: 

Comparate cu alte optiuni de incadrare pentru ferestre si usi, ramele de aluminiu sunt semnificativ mai putin costisitoare. Ofera o solutie puternica, precum si o solutie economica pentru orice aspect intern si comercial. 

Flexibilitatea designului: 

PVC-ul ofera flexibilitate de design care este limitata doar de imaginatia ta. Rezistenta si flexibilitatea materialului ii permit sa produca orice produs conform specificatiilor personalizate. Acesta ofera o gama nesfarsita de optiuni de personalizare cu finisaje si ochelari.

Finisaje:

Ferestrele si usile din PVC sunt disponibile intr-o gama larga de finisari care asigura o potrivire perfecta cu orice tip de decor. Ele vin cu diverse finisaje, deci nu necesita reparatii. Acoperirea cu pulbere vine cu o gama larga de culori, care va ofera libertatea de a crea aspectul in functie de aspectul dorit. De asemenea, include perle unice, finisaje metalice si lemn.

Reciclabilitate: 

PVC-ul este un material durabil din punct de vedere al mediului, ofera una dintre cele mai ridicate rate de reciclare comparativ cu orice alt metal. Procesul de reciclare a aluminiului necesita doar cinci procente din energia initiala. Aceasta proprietate inerenta il deosebeste de alte materiale de incadrare si consolideaza acreditarile sale durabile.